vad kostar det?

Byggprojekt är aldrig billiga men med min kunskap och erfarenhet kan jag hjälpa er spara pengar. Genom smarta lösningen och effektiva planlösningar finns mycket pengar att spara. Och framför allt ser jag till att ni faktiskt får det ni vill direkt så ni slipper bygga och bygga om!

I de allra flesta fall bjuder jag på tiden för det första mötet. Då går vi igenom vad ni ska bygga och vad ni behöver hjälp av mig med. Efter det återkommer jag med en budget för arkitektarbetet. 

Du ska vara trygg med att du vet vad du betalar för mina tjänster. Ibland är det svårt att veta i början vad som faktiskt ska göras och då är det svårt att ge er ett fast pris. Istället får ni ett tydligt budgetpris och jag stämmer av ändringar med er under arbetets gång.

Jag är ett litet enmansföretag och kan hålla lägre priser än de stora företagen -hos mig behöver du inte betala för ett krångligt kvalitetssystem, marknadsanalytiker eller kommunikationsavdelningar!